Megannyi érdekességet rejt a borok világa, ám a titkok nemcsak a borok ízében keresendõk, hanem a kellékekben is. Lássuk, melyek a leggyakrabban felmerülõ kérdések, ha a borkultúra kiegészítõit vizsgáljuk!
A hagyományos magyar vasárnapi ebéd nyomában: húsleves, rántott hús.
Minden hétfőn a nagyanyám főzött, mindig mákos derelyét. Mást nem tudott. Ő evvel a sajnálatos ténnyel nem volt tisztában, úgy beszélgetett a többi öregasszonnyal a főzésről, mintha értene hozzá, holott az anyám szerint borzalmas dolgokat művelt a tűzhely mellett, amikor még szabadott neki.
Időutazás – ez volt az első dolog, ami eszembe jutott, amikor beléptem a Gundel Étterembe. Az asztalok még csendes félhomályban, csak az ablakon keresztül beszökő, kora tavaszi napsugarak világítják meg a vakítóan fehér terítőket. Csend és elegancia. A háttérben azonban katonás fegyelem, az étterem és a konyha élén olyan emberek állnak, akik számára csak a legjobb az elfogadható, megfelelvén Gundel Károly nemrég hivatalosan is hungarikummá lett szellemi örökségének. Eszerint a Gundel nem luxus, hanem minőség.
Álomvilágba kalauzol a Horváth Eszter teremtette világ.
Kiadó: ZenCom Kft | Fejlesztő, üzemeltető: Pirín Kft.